HOME ~ ABOUT US

About Us

We offer data center colocation, cloud, connectivity, hardware, software and managed services from providers worldwide.

Scurt Istoric

Bine Ati venit pe HostLand.ro

Inceputul companiei noastre poate fi descris ca un adevarat start-up. Totul a pornit intr-un mic apartament in anul 2011, unde 2 prieteni pasionati de mediul online au decis sa inceapa propria afacere de gazduire web ca raspuns la solicitarile clientilor de web design, si mai apoi gazduire web.

History Wall - Linia Timpului

2011-2012

Comunicand direct cu fondatorul si patronul Brent Oxley al companiei HostGator.com din USA, unul din fondatorii firmei Webhost Systems SRL -Nicolae Stoicescu- a incheiat un parteneriat cu HostGator.com, si a utilizat Domeniul HostGator.ro pentru 2 ani.

2013-2014

In anul 2013 patronul HostGator.com (USA) Brent Oxley a vandut HostGaro.com marelui Grup: Endurance International Group, care ne-a cerut sa nu mai utilizam Domeniul HostGator.ro. Acesta a fost momentul cand a fost achizitionat Domeniul: HostLand.ro

2015-2017

In acest timp compania s-a concentrat pe SEO si alte canale publicitare pentru a atrage noi clienti, numarul acestora depasind 650. Trei mari clienti au inchiriat de la WebHost Systems SRL servere dedicate. Design-ul site-ului a fost schimbat dupa trendul curent.

2017-2018

In Noiembrie 2017, firma WebHost Systems SRL a deschis o sucursala in Marea Britanie cu acelasi nume: WebHost Systems LTD (Limited). Celalalt partener ramane C/O pentru Romania conducand activitatea in tara unde aceasta activitate a inceput initial.

2019-2022

In acesta perioada ambele companii (din Romania si din Marea Britanie), trec cu bine prin declinul economic provocat de ‘Covid-19’ in care mult firme mici si mijlocii sunt falimentate. Ambele companii se axeaza pe fidelizarea clientilor prin mentinerea preturilor mici si servicii cat mai bune.

2023-2024

Urmarind trendul international in Web Design, ambele companii decid sa schimbe din noul design-ul web. In continuare, cele doua firme surori se concentreaza pe SEO si alte metode publicitare, pentru a face cunsocte serviciile de cea mai inalta calitate la preturi foarte mici pentru public.

De ce sa alegi HostLand.ro ?

Ratingul nostru este ‘Excellent’, 9.8 dintr-o scala de 10.

Hostiko-section3-img-png
Hostiko-section-6-icon1-

Securitate Maxima si Stabilitate

Toate serverele noastre au Firewall impotriva atacurilor de tip DDoS, ServerConfig si cPHulk Force Protection.

Hostiko-section-6-icon2-

Retueaua noastra garanteaza 99,99 uptime

Cu servere colocate in cele mai moderne Centre de Date din Bucuresti, Germania, Marea Britanie si SUA.

Hostiko-section-6-icon3-

Real-Time Monitoring

Toate serverele din reteaua noastra sunt monitorizate permanent, pentru a actiona imdeiat, daca este cazul.

Hostiko-section-6-icon4-

24/7/365 Live Support

Suportul nostru Tehnic este oferit gratuit, in orice zi a anului, prin sistemul 'Ticketing' Online. Contactul direct prin E-mail sau Telefonul este deasemenea disponibil.

Hostiko-sectio6-cloud2

Echipa HostLand.ro

Hostiko-team1

Ionut Breja

Co-Founder, CEO
Hostiko-team2

Alexandra Lapusneanu

Director Support & Vanzari

Hostiko-team3

George Coman

UI/UX Engineer

Our Clients

Hostiko-logo1
Hostiko-logo2
Hostiko-logo3
Hostiko-logo4-png
Hostiko-logo5-png
Hostiko-logo6-png
Hostiko-logo7-png
Hostland.ro-logo8-png
WordPress and WHMCS integration by i-Plugins