Confidentialitate

Hostland Romania respecta dreptul fiecarui client sau companie la confidentialitate. Vom colecta si vom folosi informatii colectate prin intermediul site-ului nostru numai in termenii stipulati aici.

Colectarea informatiilor
Colectam si inregistram automat urmatoarele informatii referitoare la vizitatorii nostri:
-Furnizorul dumneavoastra de internet;
-Referinta (pagina web de la care ne contactati);
-Tipul de browser folosit;
-Informatii legate de sistemul de operare folosit pe calculatorul dumneavoastra;
-Paginile si fisierele pe care le-ati vizualizat pe site-ul nostru.

Colectam de asemenea unele informatii identificabile personal pe care utilizatorii nostri le divulga. Hostland Romania nu se adreseaza copiilor si nu cerem copiilor sub 14 ani sa divulge informatii personale.
Colectarea informatiilor personale ale clientilor Hostland Romania continute in C.I (cartea de identitate) si informatiile cardurilor de banca nu sunt colectate de Hostland Romania acestea fiind colectate si procesate de partenerul nostru MobilPay.

Informatii utilizate
Informatiile colectate de Hostland Romania vor fi folosite la dezvoltarea unor legaturi normale si eficiente cu dumneavoastra. Numai utilizatorii care ne vor furniza informatiile necesare vor beneficia de serviciile noastre.
Daca regulamentul cu privire la colectarea informatiilor sau a utilizatorilor se schimba, aceste schimbari se vor plasa doar in acest document.
Nu impartim date indentificabile cu parti terte.

Accesul la informatie
Hostland Romania mentine acuratetea informatiilor prin metode standard de colectare si contabilitate. Informatia este tinuta in baza noastra de date pentru scopuri legale pe o perioada de 3 ani de la ultima data de la inregistrare.

Rezolvarea divergentelor
Daca apar divergente, utilizatorii pot contacta Hostland Romania vizitand pagina noastra de contact. Dorim rezolvarea oricaror divergente
cat mai repede si mai eficient. In cazul in care doriti sa raportati o frauda va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail:office[at]hostland.ro